Si-Hu-Hurrá a családoknak! - A VDSzSz Szolidaritás ötlete nyomán bővül a MAKASZ família

Si-Hu-Hurrá a családoknak! - A VDSzSz Szolidaritás ötlete nyomán bővül a MAKASZ família

| Kategória: MAKASZ

A MAKASZ kártyát senkinek sem kell bemutatni. Sőt, talán már a digitális kistestvérét sem, amelynek köszönhetően a kedvezmények egész évben mobiltelefonról is elérhetőek. A VDSzSz Szolidaritás azonban szintet lépett MAKASZ-fronton, ugyanis kitaláltak valamit, amivel még szebbé tehetik a tagjaik életét. Annyira tetszett nekünk az ötletük – családbarát gondolat a javából! – hogy villámgyorsan a tettek mezejére léptünk. 

A VDSzSz Szolidaritásnak  ezennel átnyújtunk egy virtuális aranyérmet, és persze máris mutatjuk a részleteket.

Viszlát, idegőrlő logisztika 

A MAKASZ kártya nem átruházható. Ez viszont eddig azt jelentette, hogy ha – mondjuk – csak Apának volt MAKASZ kártyája, akkor a kedvezmények megszerzése érdekében neki is el kellett menni vásárolni. Ez pedig nem olyan egyszerű, pláne olyankor, amikor a családi élet megszervezéséhez amúgy is gyakran kevés a 24 óra.

Mostantól új világ jön! Helló, társkártya program

Egy jó vicc aranyat ér. Minél több embernek elmeséled, annál több mosolyt adhatsz a világnak. Mert a jó dolgokat jó megosztani és továbbadni. A VDSzSz Szolidaritás inspirálta MAKASZ-újítás is ilyen. És bár egyelőre csak nekik dolgoztuk ki a részleteket, készen állunk rá, hogy igény szerint további szakszervezetek is csatlakozhassanak a kezdeményezéshez.

Létrehoztuk a digitális társkártyát, amellyel szakszervezeti tagságod jogán most már egy hozzátartozód részére is biztosíthatod a hozzáférést az összes MAKASZ kedvezményhez. Ez a digitális kártya független a te kártyádtól, hozzátartozód nevére szól.

Az eredmény? A családok egész évben duplán takarékoskodhatnak, és nincs több “neked-is jönnöd-kell-vásárolni vs de-nekem-más-dolgom van” típusú probléma.

Hogy ez nekünk miért nem jutott eszünkbe hamarabb?!

Az ötlet annyira kézenfekvő volt, hogy gyorsan meg is valósítottuk: fogadjátok szeretettel a digitális társkártyát, amely a MAKASZ kártya “ikertestvéreként” az ország mintegy ezer pontján kedvezményre váltható. Igen, ez azt jelenti, hogy éves szinten a családok kétszer annyi pénzt (akár több százezer forintot) takaríthatnak meg, mint eddig.  

A VDSzSz Szolidaritás igazi úttörő

Náluk vezettük be először a digitális társkártyát, amely olyan a családoknak, mint egy támogató ölelés, hiszen segítségével a családi kasszában jóval több pénz maradhat.

A MAKASZ készen áll

A vasúti dolgozók egyik meghatározó szakszervezeteként a VDSzSz Szolidaritás szó szerint – sínen van, mi pedig alig várjuk, hogy további szakszervezeteknek is bemutathassuk ezt az új lehetőséget. 

Miért jó ez a szakszervezeteknek?

A szakszervezetek az érdekérvényesítés élharcosai, a MAKASZ digitális társkártya pedig egy tökéletes eszköz arra, hogy még elégedettebbé és elkötelezettebbé tegyék a tagjaikat. Sőt, az is lehet, hogy ennek köszönhetően többen csatlakoznak majd … az pedig olyan jó lenne, nem?

Az új programról a weboldalon egyelőre nem találsz információkat. Ám ha úgy érzed, közel áll hozzád a családbarát politika, és Te is szeretnéd digitális társkártyával támogatni a tagjaidat, keress elérhetőségeinken.

Ígérjük, hogy minden kérdésedet megválaszoljuk!